Folkemøte på Medby mandag 23. april 2018

Neste folkemøte i forbindelse med etablering av Senja Kommune er førstkommende mandag 23. april kl. 18.00-21.00 på Medby. Folkemøte vil bli avholdt på Medby oppvekstsenter. Tirsdag 24. april er det folkemøte på Skaland og onsdag 25. april er det folkemøte i Gryllefjord. Vi håper på å se DEG der! 

TIL ALLE INNBYGGERE I NYE SENJA KOMMUNE

Vi ønsker din mening for en god utvikling i vår nye kommune.

I løpet av 2018 og 2019 skal kommuneplanens samfunnsdel for Senja kommune skapes. Kommuneplanens samfunnsdel skal sikre en god utvikling i kommunen, og skal etablere mål, visjoner, og ikke minst forslag til konkrete handlinger og satsinger.

SAMSKAPING I SENJA KOMMUNE
Vi har kalt forberedelsene til arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel for «Samskaping i Senja». Samskaping handler om hvordan vi skal jobbe sammen for å utvikle kommunen og samhandlingen mellom kommunen og innbyggerne. Hva er viktig for deg? Hvordan vil du ha det i Senja Kommune? Hvordan kan vi sammen legge til rette for at nye Senja kommune blir en god kommune å leve i, besøke og arbeide i?

Oversikt over alle folkemøtene: 

Berg kommune;

Senjahopen, Ungdomshuset Havørn UIL mandag 16. april

Skaland, Breidablikk samfunnshus tirsdag 24. april

Torsken kommune;

Medby oppvekstsenter, mandag 23. april

Gryllefjord, onsdag 25. april

Tranøy kommune;

Stonglandseidet, Stonglandet skole mandag 7. mai

Vangsvik, samfunnshuset onsdag 9. mai

Lenvik kommune;

Gibostad, Senja VGS tirsdag 15. mai

Silsand, Senjastua tirsdag 22. mai

Finnsnes, Rådhuset kommunestyresalen onsdag 23. mai

Rossfjordstraumen, Vonheim mandag 4. juni

Botnhamn, Samfunnshuset tirsdag 5. juni