Folkemøte på Silsand og Finnsnes

Tirsdag 22. mai og onsdag 23.mai inviterer vi til nye folkemøter på Silsand og Finnsnes. På Silsand finner folkemøte sted på Senjastua og på Finnsnes vil møte bli i gymsalen på den nye ungdomsskolen. Begge dagene starter møtet kl.18.00 og vi skal være ferdige til kl.21.00

I løpet av 2018 og 2019 skal kommuneplanens samfunnsdel for Senja kommune skapes. Kommuneplanens samfunnsdel skal sikre en god utvikling i kommunen, og skal etablere mål, visjoner, og ikke minst forslag til konkrete handlinger og satsinger.  Vi har kalt forberedelsene til arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel for «Samskaping i Senja». Samskaping handler om hvordan vi skal jobbe sammen for å utvikle kommunen og samhandlingen mellom kommunen og innbyggerne. Hva er viktig for deg? Hvordan vil du ha det i Senja kommune? Hvordan kan vi sammen legge til rette for at nye Senja kommune blir en god kommune å leve i, besøke og arbeide i?

Alle møtene i Lenvik kommune holdes fra kl. 18.00 til kl.21.00 på følgende steder;

–          Gibostad, Samfunnshuset/skolen tirsdag 15. mai

–          Silsand, Senjastua tirsdag 22. mai

–          Finnsnes, Finnsnes ungdomsskole onsdag 23. mai

–          Rossfjordstraumen, Vonheim mandag 4. juni

–          Botnhamn, Samfunnshuset tirsdag 5. juni

Det vil bli servert kaffe og noe å bite i.