Avstemningen er i gang!

Nå kan alle stemme på sin favoritt til fremtidig kommunevåpen for Senja kommune. Avstemningen skjer i samarbeid med Folkebladet og KUN på SMS. Det koster kr 1,- å avgi stemme og det kan kun avgis en stemme pr. mobilnummer. Alle som stemmer er med i trekningen av flotte premier, bl.a. tre gavekort à kr 500,- gitt av prosjektet “Senja kommune”.

Send f.eks. «FB stem 4» til 2399 hvis ørn med fisk (bilde nr 4) er ditt foretrukne kommunevåpen. (Det vil komme en egen SMS i retur som bekrefter at stemmen er mottatt. )

Avstemningen avsluttes 12. mars.  Under bildene av står en kort beskrivelse av hvert enkelt motiv.

NR 1 – Ørn mot fjell – «FB stem 1» til 2399
“Motivet viser en svevende ørn mot fjell, i sølv mot blå bakgrunn. Havørna er typisk for hele området, og fjellrekken i bakgrunnen vil nok også være et tydelig symbol for vår nye kommune for mange.”

NR 2 – To fisker – «FB stem 2» til 2399
“Dette symbolet er hentet fra forslagene som kom inn fra barneskolene i området. Fiskeri og sjømat har vært og er en viktig næringsvei for vårt området, og vi har mange tradisjoner og historie knyttet til havet og fisket. Motivet viser to fisker i sølv, som danner en S-form mot blå bakgrunn.”

NR 3 – Nordlys – «FB stem 3» til 2399
“Nordlyset er et mektig skue, og det er ingen andre kommuner som har valgt dette symbolet i sitt kommunevåpen. Nordlyset kommer i mange farger og former, og det krevende å illustrere. Gruppa synes at designer lykkes godt i dette forslaget som viser grønt nordlys mot fjell i sølv, på mørk blå bakgrunn.”

NR 4 – Ørn med fisk – «FB stem 4» til 2399
“Motivet viser en ørn med fisk i klørne, i sølv mot blå bakgrunn. Havørna er typisk for hele området. I dette forslaget har havørna akkurat fanget en fisk i klørne, og vi er tett på.”

NR 5 – Fjell og hav – «FB stem 5» til 2399
“Motivet viser en sort fjellhorisont med hav/bølger under, mot gull bakgrunn. Dette forslaget er ment å illustrere midnattssola mot fjell og hav, et igjenkjennbart symbol for området vårt. Fjellhorisonten i bakgrunnen vil også her være igjenkjennbar for mange.”

GODT VALG!